Skip to main content

The Most Exciting Perfume Event van het jaar: Juliette Has a Gun Roadshow!

The Most Exciting Perfume Event van het jaar: Juliette Has a Gun Roadshow!

De zomer is de perfecte tijd voor nieuwe ontdekkingen, vooral als het gaat om je signature scent. Dit jaar nodigen we je uit om de lancering van het sensationele nieuwe parfum 'Juliette' van Juliette Has a Gun te vieren, exclusief bij Studio Strick. Doe mee met ons voor een middag vol verrassingen, bubbels en de verleidelijke wereld van parfums.

Waarom 'Juliette'?

Juliette is niet zomaar een parfum; het is een ode aan vrouwelijke kracht en sensualiteit. Verrijkt met tonen van zwarte kers, rode bessen en betoverende jasmijn, afgerond met warme tonkaboon en ambroxan, staat dit parfum klaar om jouw nieuwe favoriet te worden. Ontdek hem hier!

   

Wat kun je verwachten?

Kom langs op Diestsestraat 174, 3000 Leuven, vrijdag 12/4 van 14:00 tot 17:00. Geniet van een namiddag gevuld met cadeautjes en ....

 • Exclusieve Geuren: Grijp de kans om als een van de eersten het verleidelijke parfum 'Juliette' te ontdekken. Word verliefd ter plekke en neem een vleugje glamour mee naar huis. Koop 'Juliette' exclusief bij ons en ontvang de leukste cadeautjes bij aankoop van 100 ml! Ontdek hem hier!
 • HeerlijkeDrankjes en Stijlvolle Mocktails: Onze perfect op het thema afgestemde drankjes zorgen voor the extra sparkle. #AperoMetJuliette

 • Be Iconic - Be 'Juliette':  Creëer de look, geïnspireerd door Juliette, een easy iconic make-up die naadloos aansluit bij de vibes van het parfum. 

     

     GET THE LOOK!

  Mis het niet!

  Bezoek ons op vrijdag 12/4 voor de Juliette Roadshow bij Studio Strick in Leuven en start je zomer met een iconisch parfum! Hit the share button & airdrop Juliette  naar je vrienden voor ne kei plezante namiddag op zijn Stricks: drankske, babbelke, ne nieuwe parfum en het zonneke. Meer moet dat niet zijn! 

  Wacht niet langer, ontdek 'Juliette' nu al online en bereid je voor op een zwoele iconische zomer.

  Krijg het Juliette-gevoel: download de playlist! 🍒


   

  Bezoek ons op vrijdag 12/4 voor de Juliette Roadshow bij Studio Strick in Leuven en start je zomer met een parfum dat net zo dynamisch en boeiend is als jij. Deel deze ervaring met vrienden en beleef samen een onvergetelijke middag.

  Wacht niet langer, ontdek 'Juliette' nu al online en bereid je voor op een zwoele iconische zomer!

   

   

  Comments

  Be the first to comment.